Bruidstaart Delft

Een heerlijke en unieke bruidstaart uit de regio Delft bestel je bij IS Mooi & Lekker! Een bijzondere bruidstaart maakt uw huwelijksdag extra bijzonder. IS Mooi & Lekker! verzorgt gedecoreerde taarten, cupcakes en ander gebak voor bruiloften. Voor kleine of grote gelegenheden, bruidstaart, cupcakes, taarten tafel of sweettable, wij ontwerpen en verzorgen het geheel naar uw wensen.

Heeft u een thema, een voorbeeld van een taart of bent u nog zoekende? Tijdens een vrijblijvend gesprek komen we samen met u tot een ontwerp.

Omdat de taart niet alleen mooi moet zijn maar ook lekker, is de smaak van de taart ook erg belangrijk. De meeste bruidstaarten hebben als basis een vanille biscuit en worden gevuld met een crème naar smaak. Naast de vanille biscuit kan er ook worden gekozen voor chocolade biscuit, red velvet of worteltaart.

Wilt u liever cupcakes, een taarten tafel of een sweet table? Ook hiervoor is er keuze uit diverse soorten en smaken. Neem een kijkje op onze gebak pagina voor ideeën.

Om u te helpen een keuze te maken voor de smaak van uw bruidstaart, cupcakes taarten tafel of sweet table verzorgen wij ook proeverijen. De kosten hiervoor bedragen € 35,-. Dit bedrag wordt als korting verrekend op uw factuur wanneer u bij ons uw bestelling plaatst voor een taart voor minimaal € 350,-.

Bruidstaarten worden altijd bezorgd op de locatie. Binnen de regio Delft is dit gratis. Hier buiten wordt er 44 cent per kilometer plus € 10,- per uur bezorgkosten gerekend.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden, of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek of een proeverij.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van eerder gemaakte bruidstaarten.

 

Meest recente berichten