Taarten

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar mooie en lekkere taarten? Voor verjaardagen, geboortes, jubilea en dergelijke maakt IS Mooi & Lekker! taarten op maat. Op basis van bijvoorbeeld interesses, een thema, een geboortekaartje of een voorbeeld wordt de taart ontworpen.

De taarten worden gemaakt van luchtige biscuit in vanille of chocolade smaak en gevuld met 2 lagen vulling. Voor de vulling kan worden gekozen uit crème in diverse smaken. Wilt u liever een red velvet of worteltaart? Ook dit is mogelijk, tegen een meerprijs.

Een taart die u bij IS Mooi & Lekker! kunt bestellen wordt op basis van uw wensen gemaakt en is daardoor uniek. De prijs van de taart is afhankelijk van de grootte, smaak en gewenste decoraties. Een prijsindicatie van de taarten is als volgt:

  • ca. 20 personen vanaf € 85,-
  • ca. 25 personen vanaf € 106,25
  • ca. 35 personen vanaf € 148,75

Heeft u vragen of wilt u een offerte of taart bestellen? Vul dan het bestelformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op om uw taartwensen te bespreken.

Om er zeker van te zijn dat uw taart gereed is op de gewenste datum dient u uiterlijk 2 weken van tevoren te bestellen. Indien u de taart binnen deze termijn nodig heeft, neem dan contact op over de mogelijkheden.

De taarten kunt u zelf ophalen in Den Hoorn of kunnen tegen vergoeding worden bezorgd.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van taarten die wij eerder hebben gemaakt. Meer voorbeelden kunt u zien als u op het gewenste onderwerp klikt.

Kindertaarten algemeen

Meisjes kindertaarten

Jongens kindertaarten

3D taarten

Zwangerschap en geboorte taarten

Jubileum taarten

Feestdagen taarten

Meest recente berichten